Een tussenhek weg?!

Deze middag rennen de overblijfkinderen en de leerlingen die al van de middagpauze terug zijn naar buiten omdat ze de regen leuk vinden. Plotseling blijven ze staan. De hele groep staart met grote ogen en open mond naar een groepje kinderen achter een hek. Tenminste dat denken ze. Opeens ontdekt er iemand dat er geen hek meer is. En dan nog iemand en nog iemand. De stilte is plotseling voorbij. Heel voorzichtig worden er vragen gesteld over en weer. "Wie ben jij? Hoe is jullie school? Wat gaan jullie dadelijk doen?" Omdat ze elkaar goed willen horen en uit nieuwsgierigheid worden er kleine spannende stapjes gezet. Wat een verrassing! Ze kunnen doorlopen. Hé dit is leuk! En dan klinkt de zoemer. Het avontuur is helaas voorbij. Komt zeker een vervolg. Heel snel. En ook als het niet regent. Want ze vinden de andere leerlingen interessant en leuk. Daar zijn ze het allemaal over eens. Geen twijfel mogelijk!!! Wij worden één school! Een superschool voor ons allemaal!!!