Ouderraad

De ouderraad (en vele hulpouders) ondersteunen het team bij het opzetten en uitvoeren van allerlei activiteiten gedurende het schooljaar (Sint Nicolaas, Kerstviering, Carnaval, Paasactiviteit, Oberondag, schoolreisje en eventuele sportevenementen) en bij onderdelen van het onderwijs zoals: computerbegeleiding, leesonderwijs en documentatiecentrum gr. 6 t/m 8. Elke klas heeft één of twee klassenouders die met de teamleden praktische zaken regelen.

De ouderraad bestaat uit:

• Voorzitter: Bianca van Dalen
  • Secretaris: Patricia van Doorn
  • Penningmeester: Nancy van Diepen

Daarnaast hebben nog vier of vijf ouders als lid zitting in de ouderraad. De namen van deze ouderraadsleden ontvangt u vlak na de zomervakantie.

De OR vraagt een (vrijwillige) bijdrage van € 22,00 voor het 1e kind, € 15,00 voor het 2e en € 5,00 voor het 3e kind van één familie. Indien voor een kind géén bijdrage is ontvangen, kan het van de door de ouderraad georganiseerde én betaalde activiteiten worden uitgesloten. Voor een tegemoetkoming in de kosten kunt u een aanvraag doen bij Stichting Leergeld.