Aanmelding-Inschrijving

Als u enthousiast geworden bent en besloten heeft om uw kind(eren) aan te melden op onze school, weet dan dat u van harte welkom bent. We hanteren de volgende procedure:

• U neemt contact op met de school.
  • De directeur maakt dan met u een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hij leidt u dan rond door de school. Tijdens die rondleiding wordt kennisgemaakt met leerkracht(en) waar het kind wordt geplaatst.
  • U kunt ook het 'inschrijfformulier' downloaden (klik op 'inschrijfformulier' vooraan in deze regel of zie hiervoor ‘Downloads’, rechts in de donkere regel hierboven) en thuis invullen.
  • Bij het aanmeldingsformulieren hoort ook het formulier 'ouderverklaring leerlinggewicht'
  • Het thuis ingevulde formulier kunt u naar school sturen (info@bs-oberon.nl). De directeur neemt dan contact met u op. U kunt het formulier ook meenemen naar het geplande het kennismakingsgesprek.
  • De ib-er nodigt alle nieuwe ouders uit voor een intakegesprek (kennismakingsgesprek). De antwoorden op de vragen uit de uitgebreide vragenlijst geven een duidelijk beeld van het kind en zijn omgeving en de ontwikkeling. Samen met u zetten we daarmee een solide stap in het zo dicht mogelijk begeleiden van uw kind.